SEARCH

MY JOURNEY

MY JOURNEY: CREATING A NEW LIFE

Wat als je leven van het ene moment op het andere totaal veranderd? Zonder dat je het in de hand hebt. Gewoon omdat het leven je overkomt.

Het gebeurde mij toen mijn ex-lief me ineens de mededeling deed dat er voor hem een eind was gekomen aan ons huwelijk. Voor mij een donderslag bij heldere hemel. Het fundament werd totaal onder me vandaan getrokken. Mijn gezin viel uit elkaar. Mijn toekomst die zo rooskleurig leek was ineens verandert in een zwart gat van onzekerheid. Alles waar ik keihard voor gewerkt had was ineens weg.

Maar ik zag het ook als een kans. Want vanuit mijn intense verdriet kon ik het leven gaan creëren zoals ik dat al langer voor ogen had. Het was mijn kans om mijn dromen te gaan leven. En dat ben ik gaan doen. Soms a la Bridget Jones en soms als Alice in Wonderland. Meestal met humor en dankbaar. En soms verdrietig of boos struikel ik over dit nieuwe wonderlijke pad wat ik ben ingeslagen.

Ik vind het heerlijk om te zwerven in mijn hoofd of over de wereld. Nooit een saai moment. Inmiddels weet ik hoe ik mijn dromen kan voelen, horen en vinden. Hoe ik mijn bedenkingen en angsten kan meenemen op mijn levensreis zonder dat ze me belemmeren. Hoe ik mijn verlangens en dromen kan vertalen naar doen.

Ik hoop je te inspireren om even uit je dagelijkse hectiek en hoofd te stappen en je dromen te visualiseren. Om vaste patronen los te laten en te gaan voor verlangens en angsten. Want uiteindelijk ligt in die balans volgens mij het pad naar geluk.

Mijn reis kan je hier volgen. Via Facebook zie je wanneer ik een nieuwe post heb geplaatst.

With love and a smile, Marjolijn

Ben jij ook toe aan een verandering in je leven. Heel klein of juist meeslepend groot. Kijk bij “Inspiratiesessies by ME”. Want na dromen komt creëren. Be inspired!