SEARCH

DROMEN LEVEN

DROMEN LEVEN

Iedereen verdient het om te dromen. En om die dromen te gaan leven. Het maakt niet uit of ze groots en meeslepend zijn of klein en bescheiden. Dromen geven je inzicht in je verlangens en het gevoel wat je wilt hebben terwijl je leeft. En daarom is het zo belangrijk om te dromen. Zeker als volwassene. Als we kinderen zijn dagdromen we als vanzelfsprekend. Mijn lievelingsdroom was om politiemeisje te paard in Amsterdam te zijn. Ik was een jaar of 8. Leek me het ultieme geluk. Eén zijn met mijn paard, boeven vangen en iedereen redden (in een hip outfitje natuurlijk…want stylist vond ik ook leuk.)

Inmiddels gaan mijn dromen ergens anders over. Over vrij leven. Waar ik dat wil. Hoe ik dat wil. Zonder de oordelen en normen van anderen te voelen. Vrijheid van geest en een open mind. Ik droom over een mooiere wereld vol liefde en compassie. Met respect voor elkaar. En daar wil ik aan bijdragen. Op mijn manier.

Ik weet hoe ik dromen kan voelen, horen en vinden. Ik heb besloten om ze te zijn en te leven. En om anderen te helpen hun dromen te visualiseren en te creëren. De wereld ligt voor me open en ik ga waar ik voel te moeten zijn. Letterlijk en figuurlijk. Alles wat er op mijn pad komt omarmend. Zwervend in mijn hoofd en over de aardbol. Me verwonderen en mijn creativiteit laten stromen. Ik ga jullie inspireren om even uit je dagelijkse hectiek en hoofd te stappen en je dromen te visualiseren. Om vaste patronen los te laten en te gaan voor verlangens.

Ik onderzoek hoe ik op basis van mijn dromen mijn leven kan vormgeven. En ik ben daarmee al begonnen. In dit online magazine. Want dat is dan weer een ultieme droom….Withloveandasmile.com uitbouwen tot een mooie onderneming waarmee ik iets kan bijdragen aan het geluk van anderen. Al ondernemend de wereld een beetje mooier maken. Ik borduur voort op het thema waarmee ik dit blog ooit ben begonnen. Dus feelgood-initiatieven, mooie plekken all over the world, hotspots,

Verder ga ik met jullie mijn dagboek delen. Daarin kan je lezen wat ik op mijn pad allemaal tegenkom (en dat is best veel……).  En ik neem jullie mee in het opbouwen van With love and a smile als bedrijf. Er komen reizen voorbij en andere good stuff and happy things. Hopelijk snel een online winkel met mooie lifestyle artikelen. Als ik in Nederland ben geef ik in mijn studio in Breda of op lokatie creatieve inspiratiesessies. Never a dull moment dus!

Na al die jaren van dromen leef ik vanuit mijn hart en mijn ziel, In de stroom van het moment, Met liefde en een lach. Dromen vangen en leven. Be inspired!

With love and a smile, Marjolijn

 

IMG_6956

 

You May Also Like