SEARCH

IBIZA #4: NIET ALLEEN MAAR LEUK….

IBIZA #4: NIET ALLEEN MAAR LEUK….

NIET ALLEEN MAAR LEUK…..

Al vroeg word ik wakker. Ik ben op Ibiza. Een maand. De zon schijnt door de shutters. maar ik besluit me nog even om te draaien. Slapen lukt niet meer. Mijn hoofd is onrustig. De indrukken van de afgelopen dagen wisselen zich in snel tempo af met de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Tranen.

Bijna gescheiden. Ik ben inmiddels gewend aan het woord maar het blijft raar dat het op ons van toepassing is. Het is een jaar geleden dat mijn huwelijk totaal onverwacht op de klippen liep. En ik heb veel tranen gelaten. Maar het verdriet van nu is niet meer de wanhoop van het begin. Of de tranen van boosheid en onbegrip later.

Het zijn tranen van alles en nog wat. Een rollercoaster aan gevoelens. Geluk en verdriet zijn vermengd Tranen om het achterlaten van mijn leven met degene waarmee ik dacht oud te worden.

Maar ook tranen van trots, hoe ik alles doorleeft heb en hoe ik nu zo bewust in het leven sta. De liefde voor mezelf die ik weer gevonden heb. En de vrijheid die ik me gun om te zijn wie ik ben.

Het zijn tranen van dankbaarheid voor zoveel mooie, lieve mensen om me heen die in mijn hart verankerd zijn. Die me zo hebben gesteund en er nog steeds voor me zijn.

Ik doe de shutters en de ramen open en laat het licht naar binnen. Er zit een musje vlakbij mijn raam te fluiten. Heel even waan ik me in de scene van Assepoester waarin allerlei vogeltjes naar binnen vliegen om haar te helpen met opruimen. Zou op zich fijn zijn want mijn kamer is een puinhoop. Nou ja, zo sprookjesachtig is het hier dan ook weer niet.

Maar het uitzicht dat ik zie is prachtig en ik voel me gelukkig. De wereld ligt open en het avontuur roept. Ik heb leren vertrouwen op mijn intuītie en weet dat ik er goed aan heb gedaan om naar dit eiland te komen. Om te voelen wat mijn volgende stap gaat zijn, inspiratie op te doen voor mijn nieuwe onderneming en om even lekker tot rust te komen. Dromen zijn er om geleefd te worden. En dat is precies wat ik aan doen ben.

Wordt vervolgd…..

With love and a smile,

Marjolijn

 

You May Also Like

1 Comment

  • Barbara 10 juni 2016 09:40

    Mooi Mar! Heel trots op je.

Comments are closed.