SEARCH

TRAVELING THROUGH LIFE

TRAVELING THROUGH LIFE

Iedereen maakt zijn eigen levensreis. Soms heb je vleugels en vlieg je hoog en soms stort je neer omdat je moeilijkheden tegenkomt. Maar altijd heb je de keuze hoe je in het leven staat en je eigen bestemming te creeren. Wat zijn je wensen, verlangens en dromen in je leven als je echt kiest vanuit je hart, zonder na te denken…. Wat als……..? Stel je voor…..?

In juni 2015 koos ik ervoor om mijn leven na een ingrijpende gebeurtenis totaal om te gooien. Ik werd op mezelf terug geworpen en daar begon mijn reis. Als een soort Alice in Wonderland meets Bridget Jones onderzoekt ik de wereld op mijn manier. Struikelen en weer opstaan. Mezelf steeds verder uitdagend en mijn comfortzone steeds verder oprekkend. Maar altijd met een lach op mijn gezicht. Want het is een prachtige reis. Zowel de donkere als de lichte tijden.

Inmiddels heb ik oordelen en meningen van anderen achter me gelaten. Ga voor wat ik waardevol en belangrijk vind in het leven. En dat onderzoek brengt me steeds dichter bij mijn eigen kern. Mijn dromen leven en keuzes te maken vanuit mijn hart.

In THE ART OF CREATING A NEW LIFE neem ik je mee op mijnĀ  levenspad. In WHAT’S ON MY MIND? vind je losse columns over waar ik me over verwonder en mijn visie op de wereld. Be inspired!!

With love and a smile,

Marjolijn