SEARCH

CREATE YOUR CHANGE INSPIRATIESESSIES

Leef je je dromen? Je verlangens? Luister je naar jezelf of naar de oordelen van anderen? Vaak zijn er dingen in je leven die je best anders zou willen. Soms is het iets kleins of juist een grote verandering. En dan zijn er weer al die bezwaren waarom dat niet kan. Maar het is zo belangrijk dat je doet waar je van droomt en wat belangrijk is voor jou om gelukkig te kunnen zijn.

De kunst is je leven zo in te richten dat alles klopt voor jou. Dat je helemaal jezelf kunt zijn. En dat jij in alle omstandigheden je eigen kracht voelt om dat te doen wat bij jou past. Maar waar begin je? Hoe vind je uit wat je echt wilt? Hoe wil je je voelen terwijl jij je leeft?

Door een grote verandering in mijn leven ben ik alle facetten in mijn leven gaan bekijken en die dingen gaan veranderen die niet meer voor me werkten. Dat begon met kleine stapjes…. En uiteindelijk is mijn hele leven verandert. Nu doe ik die dingen die me echt blij maken.

En dat kan jij ook. Hoe? Door een eerste stap te nemen en te beginnen met het visualiseren van jouw dromen en verlangens.

Ik heb 3 creatieve inspiratiesessies ontwikkeld met methoden die mij enorm hebben geholpen om uit mijn denken te stappen en echt te gaan doen wat ik wil.

Inspiratiesessie Visionboarden

Inspiratiesessie Intuitief fotograferen “Wie kom ik tegen als ik mezelf zoek op straat?”

Art Journaling: intuitief creeren om los te komen van je verwachtingen

Jij bent de designer van je eigen leven. What you imagine, you can create! Ga ervoor!