SEARCH

DEEL 1: THE CREATING OF A NEW ADVENTURE!

DEEL 1: THE CREATING OF A NEW ADVENTURE!

Ik sta bij de Kamer van Koophandel. Een inschrijving te regelen. Als ik naar buiten loop denk ik……”Oops, I did it again…….” Ik maak een klein vreugde sprongetje. Ik heb weer een bedrijf. Heerlijk! De ondernemer in mij is na 2 jaar weer wakker geworden!

Mijn droom voor deze onderneming is in de afgelopen jaren ontstaan. Een turbulente tijd in mijn leven. Er gebeurde zoveel. Heb mijn leven omgegooid. Wilde alles anders. Ik had een enorme behoefte om uit mijn comfortzone te stappen en besloot reizen te gaan maken. Alleen. Letterlijk op reis. Maar vooral ook figuurlijk. De reis naar binnen. Op zoek naar mijn verlangens. En de belemmeringen waardoor ik ze niet leefde. Ik wilde losbreken uit oude patronen. Mijn “wildside” weer hervinden. Buiten mijn gebaande paden gaan. Looking for what sets my soul on fire. Leven!

Ik ben uit mijn comfortzone het onbekende aangegaan en heb zoveel geleerd en ervaren. Ik kwam erachter dat de magie van het leven voor het oprapen ligt. Dat je het kan voelen, verbeelden en ontvangen. Als je ervoor open staat. Ik noem dat The WildSideLife. En dat is voor iedereen weggelegd! Sterker nog ik ben zoveel mensen tegen gekomen die daar behoefte aan hebben….

Zijn er dingen in jouw leven die je anders wilt, maar je weet niet hoe? Heb je al heel lang een droom die je wilt verwezenlijken, maar je kan niet in aktie komen? Of zeg jij vaak dingen als: “Ik zou eigenlijk wel…….willen………maar……..”. “Het kan niet, want…..(1000 bezwaren…)” of “Ja maar…., wat als….?”. Dan is het hoog tijd om ook jouw WildSideLife te ontdekken. Niet morgen, niet over een jaar, niet over 5 jaar, maar nu!

Een WildSideLife is avontuurlijk. Jezelf steeds weer opnieuw uitvinden. In verbinding met anderen en de wereld om je heen. Het is struikelen en weer opstaan. Lekker uit je comfortzone gaan! Niet blijven hangen in oude patronen, oordelen of gewoontes die je ooit hebt meegekregen. In een WildSideLife bepaal je jouw eigen route. Je bepaalt zelf waar jij blij van wordt. Een WildSideLife leef je bewust. Door keuzes te maken en te gaan voor wat je wilt (ook al is dat nog zo eng) is het leven zo veel leuker en avontuurlijker. Mijn WildSideLife in elk geval wel!

Van dromen, naar verbeelden, naar creatie…. naar jouw WildSideLife!

Mijn nieuwe bedrijf heet….hoe kan het ook anders…..TAAAADAAAAAAAAAA….

logo-lang-blauw

Mijn drijfveer zijn de vragen die ik vaak krijg: “Hoe ben jij, vanuit het diepste dal in je leven, zo krachtig terug gekomen? Hoe heb jij zo snel een mooi en spannend leven opgebouwd?”. En dan de opmerking “Dat zou ik ook wel willen…..maar……”

Hoe ik dat gedaan heb en nog steeds doe wil ik graag met jullie delen. Door de inspiratiesessies die ik ga geven. Op een creatieve manier. Met beelden. En met schrijven over mijn leven en andere vrouwen hun WildSideLife-verhaal te laten vertellen. Want door het te verbeelden kan je creëren. Ik laat je graag zien dat jij zelf de inspiratie bent voor je eigen dromen. Hoe jij je eigen verandering kan verwezenlijken. Do what sets your soul on fire!! Dat is mijn missie! Al ondernemend levens mooier maken.

En dat ondernemen ga ik ook anders doen. In vrijheid en met een open mind. Zonder een heel erg vast omlijnd plan. Creëren on the go. Zonder nu al een oordeel en verwachting erop los te laten hoe het eruit moet gaan zien. Zeg maar WildSide Ondernemen…. En dat past weer perfect in mijn WildSideLife.

De eerste inspiratiesessies heb ik inmiddels gegeven. En vanaf januari 2017 zal ik de agenda voor komend jaar presenteren. Verder blijf ik reizen om inspiratie over de hele wereld op te doen. Ik blijf dromen, verbeelden en creëren. Want het kan natuurlijk niet zo zijn dat het saai wordt!

Jullie kunnen me natuurlijk volgen! Op mijn blog www.withloveandasmile.com. En op de Facebook pagina van The WildSide Company. Op 1 januari a.s. gaat de website de lucht in. Vanaf 15 januari starten de eerste inspiratiesessies.

Laat je inspireren om ook jouw WildSideLife te creëren! Stay tuned!

XOXO Marjolijn

Klik hier om het ontstaan van The Wildside Company te volgen.

You May Also Like