SEARCH

VISIONBOARDEN

DE KRACHT VAN VISIONBOARDEN…

Dromen is het begin. Maar als je ook echt wil dat je dromen uitkomen dan is het tijd om te gaan creëren. We hebben allemaal dromen, doelen, wensen, verlangens in ons leven. Dingen die we wel zouden willen voor onszelf maar vaak niet weten hoe we daar kunnen komen.

Heb je vragen als: Waar word ik blij van? Waar droom ik van? Waar ligt mijn passie? Waar sta ik in het leven? Wat zijn mijn talenten en hoe kan ik deze inzetten?

Dan is het hoog tijd om een inspiratiesessie Visionboarden bij mij te volgen! Een visionboard is een heel krachtig middel om je wensen en verlangens inzichtelijk te maken.

Jij bent degene die de sleutel in handen heeft van je eigen leven!

In mijn studio in Breda organiseer ik deze sessies. Je hoeft niet perse creatief te zijn. Iedereen kan dit. Door het maken van een visionboard kun je je wensen, ideeën en dromen visualiseren.

Ik begeleid je hierin en geef je tips hoe je dit het beste aan kunt pakken. Je gaat aan de slag met beelden en teksten uit tijdschriften die je selecteert en uitscheurt. Op gevoel. De beelden verwerk je tot een collage. Natuurlijk help ik je als je er niet uitkomt en ik analyseer samen met jou wat de betekenis van het bord is.

Thuis zet je het neer op een plek waar je er elke dag even naar kunt kijken. Je ziet dus letterlijk waar je naar toe wilt. En wat er dan vaak gebeurt is dat je vanzelf daar naar toe getrokken wordt. Door de beslissingen die je neemt, de mensen die je ontmoet, de stappen die je zelf maakt. Het is iets magisch.

Voor mij werkt het keer op keer feilloos en het geeft me helderheid en richting.

Wil je een visionboard onder begeleiding maken? Ik help je graag. Ik geef deze inspiratiesessie regelmatig in mijn studio bij Hub88.

De kosten voor een startersessie zijn 59,– p.p. incl. BTW, materialen, mijn begeleiding en een hapje en drankje. Graag vooraf aanmelden via mar30@mac.com.

De groep is max. 8 personen zodat er voldoende tijd is voor individuele begeleiding.
De sessies voor het najaar 2016 zijn op:

Vrijdag 25 november 2016   9.30 – 12.30 uur.

Je kunt ook een privesessie boeken of een sessie met je eigen vriendinnen of collega’s. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

IMG_7680